ADAUGĂ

© 2021 Toate drepturile rezervate. Promovare Google

Acasă / News / Anamaria Prodan neagă divorţul: „Laur a glumit, nu divorţăm. Noi suntem bine, fericiți”

Create a News listing

Anamaria Prodan neagă divorţul: „Laur a glumit, nu divorţăm. Noi suntem bine, fericiți”

Postat la Jun 17, 2021

Anamaria Prodan neagă divorţul şi spune că soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, a glumit când a spus că se desparte de impresară. Vedeta spune că nu se pune problema unui divorț, lucru confirmat și de copilul lor, Laurențiu Reghecampf Jr.

Anamaria Prodan neagă divorţul. Impresara a luat chiar astăzi masa cu Laurențiu Reghecampf și ultimele declaraţii arată că nu se pune problema unui divorț între cei doi.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, în război cu vrăjitoarele din România. Mesaj-şoc primit de impresară: „Am dezlănţuit magia neagră asupra ta!”

Alte ArticoleJoe Pesci, acuzat de crimă. Ar fi plătit un asasin ca să-l ...Rusalii 2021. Ce este interzis să faci timp de două zile. Păcat ...Viorel Lis, dezvăluiri despre starea de sănătate: „Mi-au ...

Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Playsport.ro.

Anamaria Prodan neagă divorţul

Şi Laurențiu Reghecampf Jr. a susţinut spusele mamei sale şi spune că părinții săi „sunt bine”. „Nu înțeleg de ce unii oameni din presă încearcă mereu să îmi denigreze părinții. Așa ceva este strigător la cer. Mami și tati sunt bine, suntem toți la masă și mergem peste tot împreună”, a declarat și băiatul în vârstă de 12 ani, potrivit aceleiaşi surse.

În urmă cu două săptămâni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împlinit 15 ani de mariaj, motiv pentru care cei doi au ales să își reînnoiască jurămintele. Aceștia au spus ”Da!” pentru a doua oară în fața ofițerului stării civile.

Cea mai sexy impresară din fotbalul românesc l-a copleșit cu declarații de dragoste pe soțul ei, Laurențiu Reghecampf, cu care s-a căsătorit în urmă cu 13 ani la Las Vegas. La vremea aceea, cei doi îndrăgostiți au fost cununați de un imitator al lui Elvis, capriciu pentru care au scos din buzunar 600 de dolari.

15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu soțul meu de vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viața!”, scria pe atunci Anamaria Prodan pe Instagram.

Citește și... SCANDAL urias! De ce a câștigat Narcisa Chefi la Cuțite, DE FAPT. Adevărul S-A AFLAT ACUM Ioana Mihăilă: În PNRR sunt prevăzute investiții de 150 de milioane de euro pentru prevenirea infecțiilor din spitale