POST

© 2020 All rights reserved. Promovare Google

Ce conține un audit SEO on-page

Home / News / Ce conține un audit SEO on-page

Create a News listing

Un audit SEO on-page este facut de un Expert SEO care deține cunoștinte avansate de programare web. Trebuie verificat intregul site pentru a gasi si a verifica fiecare resursa, atat interne cat si externe: HTML, CSS, JavaScript, Flash, imagini, clipuri video si multe altele.

De asemenea trebuie ințeles Google cum putea vedea și analiza aceleași pagini ale site-ului.

Vom dezvălui rapid orice problemă de pe site-ul dvs. care poate afecta indexarea motoarelor de căutare, clasamente și experiența utilizatorului: link-uri și imagini rupte, conținut dublu, utilizabilitate slabă a mobilului, lanțuri de redirecționare, probleme interne de legătură, pagini grele și scripturi, erori de validare W3C , Conținut subțire și multe altele.

Cea mai bună parte? Pentru fiecare eroare pe care o găsiți, veți obține o listă a paginilor pe care le afectează împreună cu instrucțiuni specifice, detaliate, cum să remediați.

Masuram ratele de optimizare pentru orice pagină și orice cuvânt cheie, pe baza paginilor concurenților dvs. de top și a propriilor statistici on-page.

Obținem pentru dvs. sfaturi de optimizare specifice cuvintelor cheie și paginilor și inversați-vă strategiile concurenților dvs. pentru a vedea exact ceea ce le face să aibă un rang înalt.

Exista foarte multe softuri pe internet care genereaza automat diverse rapoarte de Audit SEO on-page automat, insa interpretarea acestor rapoarte trebuie facută cum am spus mai sus de catre un Expert SEO care deține cunostințe avansate de Programare Web.

Daca doriți un Audit SEO on-page vă rog sa ne contactați folosind formularul de contact.

Posted on Jun 26, 2017