POST

© 2020 All rights reserved. Promovare Google

Ce este Medium: Creșterea ingineriei prezentarea generală a cadrelor

Home / News / Ce este Medium: Creșterea ingineriei prezentarea generală a cadrelor

Create a News listing

Încercăm să rezolvăm o serie de probleme cu acest cadru și să evităm altele pe care le-am recunoscut în alte sisteme. La un nivel înalt, încercăm să atingem multiple obiective:

Permiterea inginerilor să se dezvolte în mai multe moduri, mai degrabă decât să le reducă în mod artificial la 'inginer' sau 'manager'.
Recunoscând că rolurile nu sunt statice și că oamenii vor evolua în timp.
Codificarea ceea ce se așteaptă de la ingineri.
Recunoașterea contribuțiilor care sunt de obicei subevaluate sau ignorate în scările tradiționale de inginerie.
Oferirea de modalități multiple pentru ca oamenii să fie recunoscuți pentru a conduce în cadrul organizației.
Acordarea recunoașterii și recompensarea dezvoltării profesionale.
Asigurarea unei compensații corecte și echitabile.
Evitarea dezvoltării unei echipe omogene, unde toată lumea face același tip de muncă.
Conectarea angajării și progresului la valorile companiei noastre, așa că angajăm, stimulează și recompensăm ceea ce prețuim.
În general, scopul principal pe care încercăm să-l realizăm este să îi ajutăm pe ingineri să răspundă la întrebarea 'Cum pot progresa?'

Privire generală
Recunoaștem că toți inginerii sunt diferiți și că fiecare aplică o combinație unică de abilități în munca lor. Înțelegem că există multe căi spre o carieră de succes și că susținem și încurajăm dezvoltarea diferitelor forme de ingineri, care împreună creează o echipă robustă și flexibilă. Știm că există anumite tipuri de lucru care sunt adesea trecute cu vederea, ceea ce este totuși foarte important.

Tracks
Pentru a recunoaște aceste contribuții, definim 16 piese de-a lungul cărora inginerii sunt stimulați să se dezvolte și să progreseze. Fiecare dintre aceste piese reprezintă o disciplină care aduce valoare organizației și ajută Medium să-și atingă obiectivele. Aceste piese sunt grupate în 4 categorii:

Building
Mobile, Web Client, Fundații și servere

Executing
Management de proiect, Comunicare, meserii și inițiative

Sprijinirea dezvoltării carierei, Design Org, bunăstare, realizare

Consolidare
Mentorship, Evangelism, Recruiting, Community

Fiecare categorie are o listă de indicatori de angajare din rubrica de angajare, care indică tipul de calități utile pentru progresul de-a lungul acestor piste, dar acestea sunt menite să fie mai informative decât prescriptive.

Fiecare piesă este ponderată în mod egal. Am încercat în mod deliberat să definim piste care să adauge o valoare concretă organizației și să dețină apel la tot felul de personalități de inginerie.

Inginerii pot încerca să progreseze în orice combinație de piste, deși realist, ei vor putea să se concentreze doar asupra câtorva la un moment dat, iar nevoile organizaționale pot însemna că sunt puternic încurajați să se concentreze asupra anumitor zone.

Milestones
Fiecare piesă are 5 repere, care devin progresiv mai greu de realizat. Este mult mai dificil, de exemplu, să trecem de la piatra de hotar 4 la piatra de hotar 5 decât de la piatra de hotar 1 până la piatra de hotar 2. Piesele de parcurs sunt, de obicei, variate de la contribuția individuală simplă la impactul organizațional major. Fiecare etapă este destinată să fie la fel de dificil de realizat ca și aceeași piatră de hotar în fiecare altă piesă pentru un individ motivat, presupunând un început de la zero. Având în vedere gama largă de piste, experiența oamenilor sau capacitățile naturale, fiecare inginer va găsi niște piese mai ușor sau mai greu decât altele.

Fiecare piatră de hotar are o descriere, care oferă o prezentare generală la nivel înalt a piatră de hotar și 6 exemple de comportamente și sarcini. Aceste exemple sunt descriptive, nu prescriptive. Acestea sunt concepute pentru a fi citite împreună cu descrierea etapei de referință pentru a picta o imagine a genului de persoană pe care ne-am aștepta să o vedem la acea piatră de hotar.

Posted on Jan 06, 2019