ADAUGĂ

© 2021 Toate drepturile rezervate. Promovare Google

Acasă / News / Donald Trump şi soţia lui s-au vaccinat pe ascuns împotriva coronavirusului. Ei au primit dozele pe când se aflau la Casa Albă

Create a News listing

Donald Trump şi soţia lui s-au vaccinat pe ascuns împotriva coronavirusului. Ei au primit dozele pe când se aflau la Casa Albă

Postat la Mar 02, 2021

Fostul preşedinte american Donald Trump şi soţia sa Melania au fost vaccinaţi împotriva covid-19 în ianuarie, pe când se aflau la Casa Albă, au dezvăluit surse din anturajul acestora.

Spre deosebire de Joe Biden, care s-a vaccinat în direct la televiziune, pe data de 21 decembrie, cu câteva săptămâni înainte să se instaleze la putere, Donald Trump nu a spus în mod public că a fost vaccinat.

Preşedintele Trump şi Prima Doamnă au fost vaccinaţi la Casa Albă în ianuarie”, a declarat pentru The New York Times, fără să facă alte precizări, o sursă apropiată fostului preşedinte.

Alte ArticoleGermania vrea restricţii de Paşte şi propune interzicerea ...Fosta iubită a lui Jerome Boateng, care a fost găsită moartă, ...O fetiţă de trei ani cade de la etajul 13 şi este prinsă ...

Citeşte şi Cocteilul de anticorpi folosit de Trump pentru tratarea COVID-19, recomandat în UE

Duminică, în primul său discurs după plecarea de la Casa Albă, Donad Trump a apreciat că ”toată lumea ar trebui să se vaccineze. El a făcut această declaraţie în pofida faptului că unii dintre simpatizanţii săi sunt deosebit de sceptici faţă de vaccinare.

Infectat Covid-19 la începutul lui octombrie, Donald Trump a fost spitalizat timp de mai multe zile la Spitalul Militar Walter Reed, la periferia Washingtonului.

Citeşte şi Donald Trump a fost achitat de Senatul SUA pentru incitare la insurecţie, Joe Biden este nemulțumit şi reacţionează: „Democrația este fragilă”

În luna octombrie a anului trecut, Donald Trump a fost infectat cu noul coronavirus. După aceea, fostul lider de la Casa Albă afirma că este „imunizat” împotriva Covid-19, după ce medicul său a explicat că nu mai există riscul ca liderul de la Casa Albă să transmită virusul. „Se pare că sunt imun, pentru că, nu știu, poate pentru mult timp, poate pentru scurt timp, poate pentru viață. Nimeni nu știe cu adevărat, dar sunt imun”, spunea Trump, într-un interviu telefonic la postul Fox News.

„Aveți un președinte imun (…). Astăzi aveți un președinte care nu are nevoie să se ascundă în subsolul său, ca adversarul său. Dacă te uiți la Joe Biden, sâmbătă tușea îngrozitor, atunci își lua masca, apoi tușea. Nu știu ce înseamnă asta, dar presa nu a vorbit prea mult despre asta”, mai afirma fostul preşedinte.