Firma de curatenie

Firma De Curatenie

Firma de curatenie va ofera servicii de curatenie generala.Curatam si aspiram toată incaperea; spalarea fiecărei suprafete, stergerea prafului, curatarea si degresarea bucatariei, spalarea frigiderului, aragazului si a tuturor electrocaznicelor din încăpere.
Spalarea completa a geamurilor, ușilor, caloriferelor, stergerea mobilierului, sertarelor, corpurilor de iluminat și altele. Spalam gresia si faianta din baie, îndepartam calcarul.
Spalam si curatam Saltele, Canapele/Coltare, fotolii; textil, stofa si piele, covoare si mochete.

Serviciile noastre de curatenie profesionala va asigura o locuinta curata si ordonata, indiferent de motivul ce a cauzat dezordinea. Sunati-ne astazi daca nu aveti timp pentru curatarea casei sau apartamentului.

Produsele noastre de curățenie sunt de cea mai bună calitate, având proveniență germană (furnizori germani aflați în topul firmelor care produc și comercializează echipamente și soluții de curățenie).

Utilizăm soluții universale pentru curățarea fără urme a tuturor tipurilor de suprafețe lavabile (TASKI SPRINT 200), detergent cu acid citric utilizat pentru curățarea tuturor suprafețelor lavabile din grupurile sanitare (TASKI SANI CID), detartrant puternic pentru suprafețele rezistente la acizi care dizolvă rapid depunerile de calcar (TASKI SANI CALC), detergent nespumant special conceput pentru curățarea mochetelor, covoarelor și tapițeriilor prin metoda injecție-extracție (TAPI EXTRACT) și șampon concentrate pentru curățarea tuturor tipurilor de machete, covoare și tapițerii (TAPI SHAMPOON) care încorporează tehnologia ONT – tehnologia de dezodorizare activă pentru neutralizarea mirosurilor neplăcute, detergent neutru special conceput pentru curățarea pardoselilor ceramic lucioase: gresie, gresie porțelanată, faianță, piatră naturală precum marmură sau granit (TAPI JONTEC CERAMICĂ), produs pentru îndepărtarea gumei de mestecat de pe machete și tapițerii care acționează prin înghețare fără să deterorieze fibrele textile (TAPI GUM).

Share this post