Firma de curatenie bucuresti

Firma De Curatenie Bucuresti

Curatenia inseamna pentru toata lumea timp, bani si efort. Ia-ti de pe cap grija curateniei apeland la serviciile firmei noastre! Suntem buni profesionisti, seriosi si de incredere, lucram numai cu echipamente din gama profesionala si ne straduim din rasputeri sa-ti oferim cele mai bune preturi de pe piata serviciilor de curatenie, fara a face rabat de la calitatea si rapiditatea serviciilor oferite. Firma de curatenie Bucuresti ofera servicii de curatenie atat pentru spatii rezidentiale cat si pentru spatii comerciale - birouri, la un pret competitiv. Echipele noastre de curatenie sunt echipate cu cele mai noi echipamente de curatare si sunt la un nivel de profesionalism pe care alte firme nu il ofera.

Suntem buni pentru ca:

Folosim echipamente profesionale de curatenie destinate igienizarii oricarui domeniu de activitate
Folosim doar personal calificat de incredere, oameni integrii.

Va ajutam sa economisiti timp si efort, preluand sarcinile voastre.

Recunoastem si pretuim clientii nostrii prin preturi specialesi timpi redusi de asteptare.

Echipamente pentru curățat

Echipamentele pe care le utilizăm sunt de calitate germană. Serviciile noastre de curățenie sunt efectuate de personalul calificat cu ajutorul acestor echipamente profesionale.

DE CE NOI ?

Pentru ca stim cat de mult inseamna pentru fiecare un mediu curat. Un spatiu curat este un mediu SANATOS.Fie ca vorbim despre propria locuinta sau despre biroul in care lucram, curatenia inseamna SANATATE.Astfel ca, echipa noastra, atenta la toate detaliile spatiului tau , iti ofera timp sa te relaxezi. Folosim doar produse profesionale, aspiratoare cu aburi, aspiratoare cu injectie-extractie, totul ca locuinta sau biroul dvs sa arate impecabil, fara insa a afecta sanatatea dvs si structura obiectelor de mobilier.

Utilizăm soluții universale pentru curățarea fără urme a tuturor tipurilor de suprafețe lavabile (TASKI SPRINT 200), detergent cu acid citric utilizat pentru curățarea tuturor suprafețelor lavabile din grupurile sanitare (TASKI SANI CID), detartrant puternic pentru suprafețele rezistente la acizi care dizolvă rapid depunerile de calcar (TASKI SANI CALC), detergent nespumant special conceput pentru curățarea mochetelor, covoarelor și tapițeriilor prin metoda injecție-extracție (TAPI EXTRACT) și șampon concentrate pentru curățarea tuturor tipurilor de machete, covoare și tapițerii (TAPI SHAMPOON) care încorporează tehnologia ONT – tehnologia de dezodorizare activă pentru neutralizarea mirosurilor neplăcute, detergent neutru special conceput pentru curățarea pardoselilor ceramic lucioase: gresie, gresie porțelanată, faianță, piatră naturală precum marmură sau granit (TAPI JONTEC CERAMICĂ), produs pentru îndepărtarea gumei de mestecat de pe machete și tapițerii care acționează prin înghețare fără să deterorieze fibrele textile (TAPI GUM).

Share this post