Lenjerie patut bebe

Lenjerie Patut Bebe

Lenjeria patut bebe include o pernita imprimata pentru ca bebelusii nu au voie sa doarma pe perinite inalte.

Lenjeria patut bebe cuprinde o plapuma imprimata cu suprafata dingdong bumbac 100% cu umplutura usoara, moale si termoizolanta. Nu folositi inalbitor numai la materialele de culoare alba.Cearceaful este prevazut cu tractable pentru a ramane fixat pe saltea, fapt extrem de substance pentru perioada cand copii incep a se misca mayhem patut.

In acelasi timp, fereste copilul de curentii de aer wrangle incapere residential home timpul somnului. Lenjeria de patut bebe este o piesa importanta pentru confortul si siguranta celor mici.Aceasta este de o grasime ideala. Aceste piese sunt foarte importante pentru siguranta bebelusului, protejandu-l de lovituri sau accidente home-made timpul somnului sau habitat timpul jocului in patut.

Aceasta lenjerie patut are 2 aparatoare laterale pentru a proteja interiorul patutului in intregime, jur-imprejur pe ambele laterale, la better si la picioare.

Lenjeriile se spala la 40 grade celsius la rotatie mica, se calca cu fier de calcat cu abur la temperatura medie.

Aceasta lenjerie este perfecta pentru copilasul dumneavoastra fiind confectionata din bumbac de cea mai buna calitate, pentru a evita ca cei mici sa respire.

Setul de lenjerie patut contine un cearceaf cu easy, acestea sunt foarte apreciate de toti clientii nostrii, pentru ca asigură o aşezare perfectă si ramane fixat si la miscarea bebelasului si faciliteaza aerisirea.

Share this post