POST

© 2020 All rights reserved. Promovare Google

Viteza Conteaza la un Web Site

Home / News / Viteza Conteaza la un Web Site

Create a News listing

Viteza Conteaza la un Web Site

La Google, am adunat date grele pentru a ne întări intuiția că "viteza conteaza" pe Internet. Google derulează experimente pe pagina cu rezultatele căutării pentru a înțelege și a îmbunătăți experiența de căutare. Recent, am efectuat câteva experimente pentru a determina modul în care reacționează utilizatorii atunci când căutarea pe web durează mai mult. Vom vedea întotdeauna viteza ca pe un avantaj competitiv, deci această cercetare este importantă pentru a înțelege compromisul dintre viteză și alte caracteristici pe care le-am putea introduce. Am vrut să împărtășim aceste informații publicului, pentru că sperăm că va da altora o perspectivă mai mare asupra vitezei importante.

Viteza percepută de utilizatorul final este determinată de mai mulți factori, inclusiv de cât de repede sunt returnate rezultatele și de cât timp este nevoie de un browser pentru a afișa conținutul. Experimentele noastre au injectat întârzierea de server pentru a modela unul dintre acești factori: extinderea timpului de procesare înainte și în timpul în care rezultatele sunt transmise browserului. Cu alte cuvinte, am încetinit deliberat livrarea rezultatelor căutării către utilizatorii noștri pentru a vedea cum ar putea răspunde.

Toate celelalte lucruri fiind egale, utilizarea mai mare, măsurată prin numărul de căutări, reflectă utilizatori mai satisfăcuți. Experimentele noastre demonstrează că încetinirea paginii cu rezultatele căutării cu 100 până la 400 de milisecunde are un impact măsurabil asupra numărului de căutări pe utilizator de -0,2% până la -0,6% (în medie în patru sau șase săptămâni în funcție de experiment). Aceasta este cu 0,2% până la 0,6% mai puține căutări pentru modificări sub o jumătate de secundă!

În plus, utilizatorii fac mai puține și mai puține căutări, cu cât sunt mai mult expuși experimentului. Utilizatorii expuși la o întârziere de 200 ms de la începutul experimentului au făcut căutări mai puțin de 0,22% în primele trei săptămâni, dar cu 0,36% mai puține căutări în timpul celor două săptămâni. În mod similar, utilizatorii expuși la o întârziere de 400 ms de la începutul experimentului au făcut căutări mai mici cu 0,44% în primele trei săptămâni, dar cu 0,76% mai puține căutări în timpul celor două săptămâni. Chiar dacă pagina revine la starea mai rapidă, utilizatorii care au văzut întârzierea mai lungă au nevoie de timp pentru a reveni la nivelul de utilizare anterior. Utilizatorii expuși la întârzierea de 400 ms timp de șase săptămâni au efectuat în medie cu 0,21% mai puține căutări în perioada de cinci săptămâni după ce am oprit injectarea întârzierii.

Deși aceste cifre pot părea mici, impactul zilnic de 0,5% are o consecință reală la scara căutării Google pe web sau chiar la scara majorității site-urilor de pe Internet. Deoarece costul performanței mai lent crește în timp și persistă, încurajăm designerii site-ului să se gândească de două ori la adăugarea unei caracteristici care dăunează performanței în cazul în care beneficiul acestei caracteristici nu este dovedit. Pentru a afla mai multe despre îmbunătățirea performanței site-ului dvs., accesați https://developers.google.com/speed/pagespeed/.

Daca doriți ca noi sa facem asta pentru dumneavoastra accesați https://promovaregoogle.ro/Creare-SITE-uri-Optimizate-Google.html

Posted on Jun 22, 2017